Ahogy megébredek, vagy legalábbis tudatomnál leszek, azonnal beindul az agyamban a zaj.
 
Néha meg tudom állítani, de nagyon nehéz. Gondolom, mindenki így van ezzel. A zajjal egy időben jönnének a tervek, a vágyak, a feladatok. Aztán, egy valami elsöpri, miközben az idő száguldozik előre.
 
Reggel a leginkább jó az agy, a test arra, hogy az egész napos örömet, kiegyensúlyozottságot megteremtse, tanítja mindenki, aki guru, aki spirituálisan okít, aki meditációkat mond fel a csatornára. Azonban ez is olyan, mint az étkezési tanácsok. Az egyik húsmentes, a másik mindenmentes, a harmadik vércsoportszerinti, a negyedik gluténmentes, az ötödik holisztikus, a hatodik ajurvédás, és sorolhatnám…
 
A testünk az, amelyre hallgatni kell, azt hiszem. A reggeli csendben azt a hangot azt a belső igényt kell meghallani, amit ő mond.
 
Mert csoportosan mindenki befolyásolható.
 
Minapában olvastam a hipnózisról. Megdöbbentem, az is hipnózis, hogy egy magassarkúban sétáló nőt sokkal több férfi néz meg, csupán a cipője miatt, mint egy bombázót, aki lapossarkúban van!
 
Az óriásplakátok és minden, amit naponta ismételnek, amit naponta látsz, és bejut az energiája a homlokteredbe is egyfajta hipnózis.
Hipnózisban tart minket a környezetünk, és hipnotikus lehet minden percünk.
 
Tanulom, olvasom, hogy lásd a tárgyakat magad körül, mint rezgés, melyet én hoztam létre, azzal, hogy ott van. Ez még nem megy. Azokat a rámerőltetett benyomásokat próbálom kizárni, amelyek nem szolgálnak engem, és olyan feliratokat látni, olvasni, olyan posztokkal azonosulni, amelyek engem szolgálnak.
 
Amikor írok, úgy nézek magam elé, mint a meditáló a gyertyába. Sokszor nem tudom, mi jön ki a billentyűt mozgató ujjaim alól, így vagyok sok novellámmal, írásaimmal.
 
Legtöbbjüknek csak egy szó volt a vezérfonala, egy szó, és a szó kapcsán kialakult egy történet, melyre magam is csodálkozva néztem. Honnan érkezett?, de amikor a saját történetem olvasása közben kiráz a hideg, na az már valami!…
 
Ne add fel, ha nem tudsz regisztrálni a Nuuvella oldalra, az nem a te hibád!
 
Remélem, hamarosan kijavítják a hibákat, olvashatsz engem, és másokat, ezzel is elősegítve, hogy a novellák, a kicsit elhanyagolt műfaj, újra teret nyerjen, és újabbak megírására inspiráljon engem.
 
Játsszunk! Írj nekem szavakat, amelyről novellát olvasnál! A nekem leginkább megérkezőt, megalkotom, újabb novella születhet, amelyet TE, későbbi olvasóm, rajongóm inspiráltál!
 
Valószínűleg, akkor a fejemben lévő reggeli zaj, másfelé terel majd, és ezért végtelenül hálás leszek!
https://nuuvella.hu/ronai_katalin?i=46538d35220