Most egy kicsit beljebb lépek saját magamba. Szeretném, ha megéreznétek, milyen is az a belső én, az a belső mosoly, az a lehetőség, amellyel támogatni tudlak akkor, ha engem választasz, ha eljössz hozzám bármilyen téged foglalkoztató dologgal, vagy online dolgozunk együtt.

Sokat gondolkodtam azon, hogy kiválasszak egy dolgot, de nincs szükség rá, hiszen, az a komplexitás, amitől Rónai Kata vagyok, lettem, és amivel téged is támogathatlak, az a szerteágazó tapasztalat, bölcsesség, végtelen kreativitás, és másoktól autentikus tanároktól, táncvezetőktől, barátoktól, történetekből tanult dolgok összessége, amelyektől az lettem, az vagyok, aki vagyok, „egy tiszta energia”, ahogy tegnap Laci fogalmazott tánc után rólam. Kérlek, írj, ha tetszik, jelezd számomra, és mások számára is, hogy mások is lássák, hogy az, hogy elér valaki egy bizonyos életkort, az nem jelenti azt, hogy magára kell csuknia az ajtót, és saját magát eltemetni a gondok sűrűjében.

Kérlek, írj, ha tetszik, jelezd számomra, és mások számára is, hogy mások is lássák, hogy az, hogy elér valaki egy bizonyos életkort, az nem jelenti azt, hogy magára kell csuknia az ajtót, és saját magát eltemetni a gondok sűrűjében.

Nem győzködlek, hogy iratkozz fel, ha megteszed, örülök, és ígérem, te is örülni fogsz.

Olvasd a honlapomat www.ronaikatalin.hu, és, ha van kedved a Ko-Fi oldalon fizethetsz nekem egy kávét, s ezt a honlapom bal sarkában lévő Ko-Fi csészére kattintva tudod megtenni.