2022. július 9-én, este négy éve, hogy megláttam egy dudort a jobb mellem jobb sarkában.
Akkor még nem sejtettem, hogy mindez milyen folyamatokat, változásokat, és milyen önismereti utat indít el számomra, és azt sem, hogy tudtomon kívül, az orvosi protokoll mellett egy éven keresztül, és azóta is, tulajdonképpen kvantumfizikai eszközökkel, önismereti kapcsolódásokkal, az élet szeretetének, szerelmének felismerésével, gyógyítottam magam, miközben, végigtáncoltam az egész folyamatot, és mindenhol meséltem a történetemet, azért, hogy mindazok, akik hittek abban, amit mondtam a folyamatom lépései alatt, megértsék, hogy hogyan lett ez ekkora változás elindítója, és ajándék.
Mindezeket, szabálytalan naplóként aposztrofálva megírtam 2020 augusztusában, felhasználva, a naplómban megőrzött leírásokat, a barátokkal, ismerősökkel folytatott beszélgetéseket a közösségi médiában, a visszajelzéseket, és novellákat, posztokat írtam, minderről.
Épp a Csak Pozitívan Magazin július 1-én megjelent számában írok az ihletről, amelyben megemlítem, hogy minden nagy és váratlan trauma, lehetőség arra, hogy alkossunk, hogy írjunk, hogy kifejezzük mások felé is, amit megtapasztaltunk, és másokat is segítsük egyúttal, saját életünk szebbé tétele mellett, az elengedések, megélések folyamataiban.
Csak úgy egy kicsi az ihletről, amúgy Rónai Katásan.
„A daganat mint ajándék – Még jól is jártál” c. könyvem megrendelhető nálam, vagy a honlapomon keresztül. www.ronaikatalin.hu Ára: 2900,-. Vidékre is küldök, ha igény van rá, de személyesen is szívesen átadom, és beszélgetek róla.