Van ennek a téglalapnak egyfajta vonzása.
Bár már kétszer, az elmúlt héten, váratlanul elveszett, amit írtam, mégsem tudok előbb Wordben írni, és utána bemásolni ide.
Ez is energia. Azt érzem, azt gondolom, hogy ahogy ez a kezdetben üres téglalap megtelik a kezem alól kifolyó betűkkel, mondatokkal, gondolatokkal, az valakikhez így jobban eljut, akik ezt szívesen olvassák, magukba integrálják, szeretik, mert tudják, hogy sosem hazug, álnok, és energiarabló, amit írok.
Tudom, hogy az algoritmus, és a F-ce viszont mindezt nem tudja, ezért sokszor elmegy a kedvem, elmegy a téma, elszáll, amit írtam, és még egyszer nem tudok újra belehelyezkedni abba a térbe, amellyel előtte írtam, mert az varázslat.
És, ahogy tudjuk, minden elvárás megöli a varázslatot.
Amikor nem történik semmi, erről írtam már, mert akkor is történik, bennem, körülöttem, tőlem független, velem kapcsolatos, és engem befolyásoló.
Ezeket a befolyásoló tényezőket próbálom finomítani, hogy úgy hasson, hogy ne tudja a gombokat még mindig benyomni, hogy a bátorságom ne veszítsem, az erőm ne hagyjon el, kijőve az iskolából, bármilyen kapcsolódásból, boltból, bizonyos vissza-visszatérő méltatlan helyzetek után. fel nem oldott konfliktushelyzetből, BKV-n utazások kapcsán, vagy bármilyen, megalapozatlan, esetleg igaztalannak érzett vélemény kapcsán.
Ahogy a gyermek, a felnőtt is szereti, ha kedvesek hozzá, ha dicsérik, ha elismerik, ha kap visszajelzést, úgy vagyunk vele mi is, úgy vagyok vele én is. Szeretem látni a csillogó szemeket, a hálás mosolyokat, olvasni a visszajelzéseket, egy-egy családállítás, kártyázás, egyéb tevékenységem után.
Mindazok, akik, pedig ezen visszajelzések nélkül nem is tudnak létezni, azok gyakran elgyengülnek, ha ez nincs ott, pedig, tudhatnák, hogy enélkül is, más nélkül is ugyanazok, ugyanolyan erősek, fényesek, és végtelenek, mint mások támogatásával. (Sokszor engem is figyelmeztetnek erre olyanok, akiknek ez zsigerből megy.)
Mert mindannyian fénylények vagyunk, az is, aki erről hallani sem akar, mert ez a „hülyeség” mert őt ez nem érdekli, ő ebben „nem hisz”, és az is, aki mindenkit megmentene, mert annyira szeretné, hogy látsszon, mások fénye is. Ezekből lesznek a segítők, a gyógyítók, a nővérek, a jó tanárok, minden szakma, hivatás mesterei.
Mindenhez nem kell sok. Nézz a tükörbe, és lásd meg a saját fényed, vagy csatlakozz a segítőkhöz, ha tudod, hogy fénylény vagy, és adj a fényedből másoknak. Nem kicsit tudod vele előrevinni a világot.
Ha hallottál már a „kritikus tömeg”-ről, mely már a Mennyei Próféciában is szerepel, de jóval előbbi könyvekben is olvashatsz róla, (szerintem a Bibliában is rengeteg erre utalás van,) vagy tudod, hogyan gyógyítottak az őslakosok, nos, akkor gyere. Akár érintett vagy, akár gyógyult, keress minket.
Az önkéntesek jelentkezési lapját itt találod: https://forms.gle/u2Q1DjmB4ov9wBPp8
Az érintettek jelentkezési lapját itt találod: https://forms.gle/PZfPDmZ3N2d4SJZb9
A támogatók jelentkezési lapját itt találod: https://forms.gle/KM1htw62Gyn3G6NbA
A program hivatalos oldalához itt tudsz csatlakozni: Dallos Szilvia Hivatalos oldala
Szeretettel várjuk az önkénteseket, az érintetteket és a támogatóinkat az egész ország területéről (és az országhatáron túlról is)!