Tegnap egynapos táncon jártam Vácott.
Bábel Andi, csodálatos táncvezetőm, tanítóm, nőtársam, példaképem kitárt lélekszárnyai mentén bontakoztunk, áramoltunk, engedtük el a félelmeinket, a görcseinket, ki-ki a könnyek áradatát, megmártóztunk a testünk érzékeléseiben, megpróbáltuk kikapcsolani az elmét, elengedni a súlyokat, a kérdéseket, a meg nem válaszolt válaszokat, és mindent, ami ott zakatol az elménkben, bármi is van, amit gerjesztünk, amit belénkégettek, és ezért nem felejtjünk…
A tánc, mely újra megmutatta, hogy mindez csak bennünk él, hogy semmi dolgunk mindazokkal a fájdalmakkal, amelyeket dédelgetünk, s ez még akkor is így van, hogyha ezek a fájdalmak, sérülések meghatározzák mindennapjainkat, akár láthatóan, akár mélyből kikukucskálva, elvéve a bennünk szunnyadó csodából fakadó fényből, és a lehetőségből, hogy ebben az életben, itt és most, megengedjünk magunknak bármit, amitől boldogak, szebbek, szabadabbak, áramlóbbak, szeretetteljesebbek, és végtelenek lehetünk.
Az egyik táncban azt a mondatot kaptam: ” hogy mindent megtehetek”.
Másik táncban azt, hogy semmi más nem kell tennem, csak táncoljak!Táncoljak az életben, az életemért, a szerelemért, a férfiért, a nőért, kinek nincs kora, s aki én vagyok, táncoljak a bennem lévő férfi-női egyensúlyért, táncoljak a létért, a megbocsátásért, a szeretetért, az érintésért, a mosolyokért, a hitért, és bizonyosságért, hogy jó az irány, a ki,- és beszívott levegőért, az egészségért, a fájdalom-mentességért, a félelem-mentességért, a háláért, hogy megélhetem mindezt, vagyis mindenért, ami számít, ami kikövezi az utat a boldogság felé, ami kitapossa a méteres fűben az ösvényt a pillangók felé.
Köszönöm mindazoknak, akik ott voltak velem, köszönöm, hogy megélhettem, hogy megtapasztalhattam megint, hogy mily hatalmas erő, fény, és szépség van bennem, bennünk, mindannyinkban!
(Fotó: Egy Aura-Soma tarotkártya alapján készült faliképem. Ekkor, amikor ezt megrendelésre elkészítettem, nem tudtam, hogy Aura-Soma 49-es lapjához tartozik. Most már tudom, mert megtanultam a Color Genetics tanfolyamon.)