Virtualitás, vizualitás, kapcsolódás, érintés, ölelés, szeretet.

Mi jut eszedbe ezekről?
Nekem az, hogy egyre több az első kettőre helyezett hangsúly, és egyre kevesebb, sőt, szinte nulla a második rész, amely, pedig lényegesen fontosabb, mint az első két szó.

Bla, bla, bla… Mondhatod, hiszen, most, ha az első kettő nem lenne, most nem olvasnád, amit írtam, nem látnád, azt a csodás címlapfotót, amelyet rengetegen láttak, és nagyon sokan dicsértek…

Mégis, azt gondolom, hogy minden együtt az, amire szükségünk van, mert érintés nélkül nem tudod, milyen az igazi vizualitás…, szeretet nélkül, nem kattintasz ide, hogy vajon RK mit is írt ma reggel…

Tegnap egy táncostársam, Katus Anita, eljött hozzám, mert szeretett volna könyvet venni tőlem. Ő egy csodakezű masszőr, családanya, és energiabomba.
Energiája, ölelése, szeretete, sérült lábam finom masszírozása, szeretet-érintése, tíz perc alatt annyit gyógyított rajta, mint amit az előző egy hónapban értem el, térdem, és Baker cisztám gyógyulási folyamatában. Érintése kapcsán a térdem feleakkorára zsugorodott, eldeformálódása rengeteget csökkent.

Akkor mégis, mi kellene az ilyen vírushelyzet ellen?

Amit majd egy éve mondok. Összefogás, közös meditáció, közös hit, és szétterjesztett szeretet, a félelem, a megfélemlítés, a bajok, és az árnyékok felerősítése helyett.

A szívünk a legerősebb energiaközpontunk, amikor két szív összeér egy ölelésben, világok változtathatók meg. Hát, ha még, ezer, tízezer, százezer, akár egy millió szív összeérne, mekkora energiát tudna mozdítani?

(Illusztráció: Megrendelésre készült baba. Bármilyen baba,- báb, figura rendelést vállalok, karácsonyra, vagy, csak úgy, a szereteted megjelenítése céljából valakinek ajándékba.)